Rosmolenweg 9D, Papendrecht
24/7 support

Werkwijze

1. Offerte aanvraag

Heb jij de perfecte sok, muts, sjaal, boxershort of slipper gevonden? Vraag een offerte in de webshop aan of bel ons. Op basis van het gewenste materiaal, soort product, aantallen, levertijd en transport maken we een offerte. De offerte ontvang je dezelfde werkdag nog per e-mail.

2. Ontwerpstudio

Hoe ontwerp je een leuke sok, muts, sjaal, boxershort of slipper? Samen bespreken we de wensen en behoeften van de klant. Daarna gaat onze ontwerpstudio aan de slag om een mooi functioneel ontwerp te maken. Vaak kunnen we, als je ons het vector logo toestuurt, binnen 24uur een ontwerp toesturen.

3. Goedkeuring

De offerte en het ontwerp van de happy wearable heeft een glimlach op de klant zijn gezicht getoverd. Het productieproces kan beginnen! De fabrieken waar wij mee werken zijn allemaal persoonlijk door Bosscher International benaderd en uitgekozen om onze klanten de beste kwaliteit te garanderen.

4. Snelle Levertijden

Natuurlijk wil je de happy wearables snel bij de klant hebben. We hanteren snelle levertijden, sommige maatwerkproducten leveren we al binnen twee weken. We maken gebruik van vracht-, expresse- en airfreightvervoer. Voor lange afstanden of zeer grote orders gebruiken we zeetransport.

5. Verpakking

De eerste indruk telt en daarom verpakken wij onze sokken, boxershort, sjaals of slippers in een mooie verpakking. Kies bijvoorbeeld voor een elegante kopkaart, fullcolour wikkel of eco-verpakking en bezorg het zo in een (brievenbus)doos bij de klant thuis.

6. Happy

Bij Bosscher International noemen we onze producten Happy Wearables. Als de klant en de opdrachtgever blij zijn met de wearables, zijn wij ook tevreden. Ben je niet tevreden? Laat het ons direct weten. Wij gaan gelijk aan de slag en werken met een happy-30-dagen garantie.

Happy Wearables bestellen

ERVARINGEN

Heb je een vraag?