OVER ONS

Welkom bij Bosscher International: wij bieden een volledige service van op maat gemaakt producten met mega snelle levertijden voor een mooie prijs!

Het team van Bosscher International werkt vol passie en streeft naar de beste kwaliteit voor de beste prijs en service voor elke klant. Door onze ambities en ervaring werken wij klantgericht, en zijn wij altijd op zoek naar de beste oplossing voor elke situatie. Ook bieden wij 100% service om zo onze klanten optimaal van dienst te kunnen zijn!

De fabrieken waar wij zaken mee doen zijn allemaal door mij persoonlijk uitgezocht en benaderd om de juiste verwachtingen te scheppen zodat wij onze klanten de beste kwaliteit kunnen garanderen. De kennis en ervaring binnen de branche heb ik opgedaan door héél veel tijd (over inmiddels een periode van ruim 19 jaar) door te brengen in de fabrieken, wat ik met veel liefde overdraag op collega’s én klanten!

De start van ons verhaal begint bijna twee decennia geleden in Londen, waar ik geïnspireerd werd door een collega van een vergelijkbaar bedrijf. Ik was al vrij snel overtuigd van de branche en startte met de verkoop van op maat gemaakte manchetknopen binnen Nederland.

De manchetknopen zijn vrijwel onmiddellijk erg in de smaak gevallen, zo ook bijvoorbeeld bij BN’ers zoals Humberto Tan en onze voormalig minister-president Jan Peter Balkenende! Omdat naast manchetknopen er nog meer cruciale herenaccessoires bestaan, ben ik langzamerhand het bedrijf gaan uitbreiden tot het ruime huidige assortiment.

Vooral onze sokken zijn erg geliefd, ondertussen verkopen we dan ook meer sokken dan manchetknopen! Onze klanten zitten in heel Europa, naast Nederland, Duitsland, Frankrijk en Engeland zijn wij ook werkzaam én in trek in België: onze zuidelijke buren (een grote Universiteit in België) bestelde onlangs 5000 paar van onze op maat gemaakte sokken.

Wij regelen de productie van A tot Z, waardoor onze klanten volledig door ons van het proces worden ontzorgt! Denk hierbij aan het maken van verschillende ontwerpen, het leveren van samples, de productie en de gehele verzending hiervan.

Wij werken samen met Climate Neutral Group om de CO2e-uitstoot van onze werkprocessen, reizen en productie te compenseren. Daarnaast dragen wij met investeringen in Climate Neutral Group bij om de hoeveelheid CO2e-uitstoot elders te voorkomen.

Geïnteresseerd naar onze producten en hoe deze worden gemaakt?

Catalogus opvragen

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Gespecialiseerd in grote aantallen en producties;
Een volledige logistieke ondersteuning: wij regelen de productie en kwaliteitscontrole van het begin tot einde;
Ontwerpers die dag en nacht beschikbaar zijn.

Neem contact op


ADRES

Rosmolenweg 9c
3356 LK Papendrecht
Nederland

TELEFOONNUMMER

+31 (0)10 – 265 11 68