Rosmolenweg 9D, Papendrecht
24/7 support

Over ons

Bosscher Belofte

Bij Bosscher International werken we met Custom Made Wearables. Of je nu een vrolijke sok, warme muts, trendy boxershort of hippe slipper besteld, al onze wearables zijn te personaliseren met logo of huisstijl. Samen bespreken we de wensen en behoeften van je klant wat betreft het ontwerp. Onze ontwerpstudio gaat direct aan de slag om een mooi functioneel ontwerp te maken. Vaak kunnen we binnen 24 uur een ontwerp toesturen. Natuurlijk is het ook mogelijk om een sample te ontvangen.

Betere wereld

Net als jij zijn wij ook begaan met een betere wereld. Daarom zijn veel van onze wearables te bestellen met duurzame materialen als basis. Denk aan biologisch katoen, Rpet sokken van gerecycled plastic en bamboe. Zo zijn bijvoorbeeld onze biologische katoen materialen extra duurzaam omdat er tijdens de oogst 60% minder CO2 uitgestoten is. Ook is in het groeiproces van het katoen 60% minder water verbruikt. Bosscher International werkt met fabrieken die voldoen aan Europese richtlijnen, certificaten als BSCI en Smeta Sedex 6.0 kunnen we aanleveren.

Goede doelen

Bosscher International is naast duurzame materialen ook betrokken bij goede doelen. Zo doen wij op dit moment mee voor de hersenstichting met een donatiecampagne. Wij doneren bij elk order een paar ‘Ommetje’ sokken en lopen met het team ‘ommetjes’ om zo bewustzijn en geld in te zamelen voor de hersenstichting.

Bosschers Belofte

Volledige logistieke ondersteuning

Ontwerpstudio in huis

Snelle levertijden

Onze Werkwijze
Over ons

Begin van Bosscher

De start van ons happy verhaal begint twee decennia geleden in Londen, waar ik, Pieter Bosscher, geïnspireerd werd door een collega. Ik startte met de verkoop van op maat gemaakte manchetknopen binnen Nederland. De manchetknopen vielen vrijwel onmiddellijk in de smaak, bijvoorbeeld bij BN’ers zoals Humberto Tan en onze voormalig minister-president Jan Peter Balkenende! Naast manchetknopen zijn er veel meer cruciale herenaccessoires, dus langzamerhand ben ik het bedrijf gaan uitbreiden tot het huidige team en assortiment!

Vooral onze sokken maken veel mensen blij, maar ondertussen verkopen we nog meer producten! Onze klanten zitten in heel Europa, naast Nederland, Duitsland, Frankrijk en Engeland zijn wij ook werkzaam én in trek in België: onze zuidelijke buren (een grote Universiteit in België) bestelde onlangs 5000 paar van onze op maat gemaakte sokken.

De fabrieken waar Bosscher International zaken mee doet zijn allemaal persoonlijk uitgezocht en bezocht. Zo kunnen wij de juiste verwachtingen scheppen en onze klanten de beste oplossing en kwaliteit garanderen. Kennis en ervaring in de Wearable-branche heb ik opgedaan door zeer veel tijd (over inmiddels een periode van ruim 20+ jaar) persoonlijke relaties aan te gaan met relaties en fabrieken. Met veel liefde draag ik deze kennis over op collega’s én klanten!

Heb je een vraag?