Rosmolenweg 9D, Papendrecht
24/7 support

Verpakkingen

De eerste indruk telt bij het verpakken van je Happy Wearable. Een verpakking op maat, passend bij de klant en de items die in de verpakkingen zitten, daar worden we blij van! Er zijn veel verschillende manieren om onze producten te verpakken. Zo hebben we voor sokken een vouwbaar-, schuif-, of gondeldoosje. Deze verpakkingen kun je variërend van één tot vijf paar op maat laten maken. Sokken kun je ook verpakken met een kopkaart of wikkel.

Duurzaam

Gelukkig zijn er ook milieuvriendelijke verpakkingen beschikbaar, zodat je wearble bijdraagt aan de duurzaamheid van deze wereld. Je kunt kiezen uit onze duurzame dozen en labels, zo voorkomen we met elkaar aan het verspillen van materialen. Ook hebben we biologisch afbreekbare verpakkingen, deze verpakkingen zijn gemaakt van materiaal die zonder problemen in de natuur vergaan. Zo voorkom je dat je verpakking jarenlang gaat rondzwerven en allerlei problemen veroorzaakt, zoals bij veel kunststoffen het geval is. Aarzel niet over je verpakking en ga voor duurzaam!

Bij Bosscher hebben we verschillende verpakking op maat oplossingen die geliefd zijn bij onze klanten. Een aantal mogelijkheden qua verpakkingen zijn:

  • Brievenbusdoosjes
  • Vouwbaar doosje voor 1 tot 4 paar sokken
  • Schuifdoosje voor 1-2 paar sokken
  • Blikken
  • Tasjes
  • Enveloppen
  • Magneetdozen et cetera.

Eigen ontwerp verpakking

Dozen bedrukken in eigen ontwerp

Geschenk verpakking in eigen ontwerp

Brievenbus verpakking in eigen ontwerp

Ontwerp idee bespreken
Verpakkingen

Happy Wearable Verpakking

Heb je een vraag over een Happy Wearable die je in een mooie verpakking op maat wil hebben? Laat het ons weten. Dan gaan we samen de mogelijkheden na!

Uiteraard worden de producten netjes aangeleverd bij de klant, volledig ingepakt en eventueel zelfs in de brievenbus verzorgd.

Stel je vraag >>

Heb je een vraag?