Rosmolenweg 9D, Papendrecht
24/7 support

Hoeveel nachtjes slapen tot Kerst?

Hoeveel nachtjes slapen tot Kerst?

68

Voor je het weet is het🎄🎁. Net als jullie, zijn we bij Bosscher ook druk bezig met Kerst. Ons ontwerpteam werkt volle dagen om onze sokken, mutsen, (kerst)truiensjaals, handschoenen en lounge collectie op maat te ontwerpen voor heel veel bedrijven. En we gaan door!

Kom maar door met de kerstbestellingen.
Wij houden ervan ♥.

Ken je Julie al? 

Julie van Benthem tovert sok, trui of handschoen door middel van een aantrekkelijk ontwerp om van een alledaags gebruiksvoorwerp tot een ‘Custom Made Wearable dat collega’s verbindt en graag willen dragen. Altijd vrolijk en bereid om je te helpen, stuurt ze diverse projecten tegelijkertijd aan. Even een korte nadere kennismaking met onze dynamische Julie.

“Na mijn grafische studie in Rotterdam heb ik bij J. Walter Thompson Amsterdam gewerkt als DTP-er en daar besloten door te studeren aan de kunstacademie om mijn creativiteit te ontplooien. Daardoor zie ik veel meer verbanden in de huisstijl van een klant en kan ik die integreren, details uitvergroten en omvormen tot een volwaardig nieuw design.

Ik heb een bijzondere affiniteit met wetenschappelijke curiosa en anatomische collecties. Naast mijn fulltime baan bij Bosscher International ben ik vrijwilliger bij het Natuur Historisch Museum in Rotterdam waar ik mee help en leer, om de collectie van het museum te onderhouden en uit te breiden! In het weekend werk ik thuis in mijn eigen atelier aan mijn artistieke skills en projecten.”

 

Heb je een vraag?