Ingekleurde manchetknopen

Op maat

Pantone kleuren naar keuze is vaak gekozen als productiemethode om manchetknopen met kleur te maken. De manchetknopen zijn handgemaakt en worden voorzien van een inwaarts reliëf. Het reliëf wordt vervolgens ingekleurd met een pantone kleur en kan worden voorzien van een epoxylaag om een emaille effect te creëren.

Ingekleurde manchetknopen zijn de meest favoriete manchetknopen van onze klanten. Ideaal als een mooi geschenk of giveaway.

Ingekleurde manchetknopen is een bijzonder geschenk voor onder meer Kerstmis, Vakantie, Voetbal, Valentijnsdag, Feest, Beurzen, Pasen, Sinterklaas en alle andere gelegenheden die je kunt bedenken.

Ingekleurde Manchetknopen met logo laten maken? Ingekleurde Manchetknopen met logo? Alle soorten manchetknopen laten maken met logo

Ontwerp je eigen Ingekleurde Manchetknopen Ingekleurde Manchetknopen met logo voor uw bedrijf maken: manchetknopen met diamantgravering, lasergravering, ingekleurde manchetknopen, delftsblauwe manchetknopen en meer Ontwerp je eigen Ingekleurde Manchetknopen op maat Ingekleurde Manchetknopen met logo voor uw bedrijf maken