Houten manchetknopen

Op maat

Onze houten manchetknopen zijn gemaakt van gerecycled Bruyèrehout. Dit hout wordt oorspronkelijk gebruikt in de productie van pijpen en is bekend om zijn mooie korrels en unieke uitstraling. Deze unieke uitstraling willen wij ook naar onze klanten. Houten manchetknopen zijn een ideaal product om mooi te graveren met uw logo of initialen.

Deze unieke manchetknopen worden met de hand vervaardigd. Het logo wordt door middel van een laser gebrand in het hout. Na de lasergravure kan het logo eventueel nog bijgewerkt worden met kleur om meer diepte te creëren. Zo ontstaat het perfecte gepersonaliseerde relatiegeschenk.

De bedrukte houten manchetknopen heeft vele voordelen: Er zijn kleine aantallen mogelijk, u heeft een exclusief geschenk in handen en het zijn ‘groene’ manchetknopen.
Daarnaast bieden we de mogelijkheid om houten manchetknopen te vervaardigen van bomen uit stadsparken, afkomstig van Stichting Stadshout. Bomen die gekapt worden krijgen een tweede leven als manchetknopen! Zo kunt u bijvoorbeeld manchetknopen van Amsterdams of Rotterdams hout laten maken.

Neem contact met ons op indien u hierin interesse heeft. We vertellen u er graag meer over.

Een paar Houten manchetknopen is een bijzonder geschenk voor onder meer Kerstmis, Vakantie, Voetbal, Valentijnsdag, Feest, Beurzen, Pasen, Sinterklaas, Bruiloft/Huwelijk en alle andere gelegenheden die je kunt bedenken.

Houten Manchetknopen met logo laten maken? Houten Manchetknopen met logo? Alle soorten manchetknopen laten maken met logo

Ontwerp je eigen Houten Manchetknopen Houten Manchetknopen met logo voor uw bedrijf maken: manchetknopen met diamantgravering, lasergravering, ingekleurde manchetknopen, delftsblauwe manchetknopen en meer