Delftsblauwe manchetknopen

Op maat

Delftsblauwe manchetknopen worden vaak gekozen als écht Nederlands geschenk!

Het paar manchetknopen wordt op ambachtelijke wijze gemaakt, de steentjes worden met de hand geschilderd en vervolgens in de manchetknopen bevestigd. Deze traditionele manier van schilderen wordt ook toegepast op de bekende Delftsblauwe bordjes, vazen en kopjes.

Aangezien de manchetknopen op traditioneel ambachtelijke wijze worden geproduceerd, is dit een ideaal geschenk om uw internationale klanten of collega’s de Nederlandse cultuur te laten proeven!

Een paar Delftsblauwe manchetknopen is een bijzonder geschenk voor onder meer Kerstmis, Vakantie, Voetbal, Valentijnsdag, Feest, Beurzen, Pasen, Sinterklaas en alle andere gelegenheden die je kunt bedenken.

Delftsblauwe Manchetknopen met logo laten maken? Delftsblauwe Manchetknopen met logo? Alle soorten manchetknopen laten maken met logo

Ontwerp je eigen Delftsblauwe Manchetknopen Delftsblauwe Manchetknopen met logo voor uw bedrijf maken: manchetknopen met diamantgravering, lasergravering, ingekleurde manchetknopen, delftsblauwe manchetknopen en meer