rPET sokken

Op maat

Sokken van rPet zijn een mooi en duurzaam relatiegeschenk! De sokken zijn van uitstekende kwaliteit, hebben een fijn draagcomfort en je draagt een steentje bij aan het minderen van de uitstoot!

rPet sokken zijn vanaf 600 paar verkrijgbaar in een single design, vanaf 1000 paar kunnen rPet sokken volledig op maat gemaakt worden. Neem contact op met onze ontwerpafdeling en laat jou duurzame sok direct op maat maken.

Gerecycled polyester garen zijn gemaakt van gerecycled plastic. Het is een groen en duurzaam alternatief voor andere soorten stof. Als je polyester op een etiket ziet denk je vaak dat het een niet-duurzame vezel is, niet fijn aanvoelt en snel laat zweten. Gerecycled polyester is dat niet, het is een groene versie van het textiel, dat gemaakt is van PET. Bijvoorbeeld te vinden in waterflessen etc. Deze verpakkingen worden via diverse kanalen ingezameld en streng gesorteerd, gereinigd en gewassen voordat het tot een garen komt. rPet is een sterk en milieuvriendelijk materiaal. De productie van nieuw plastic wordt gereduceerd en gebruikt plastic wordt gerecycled. Bovendien zorgt het ervoor dat de afvalberg kleiner wordt en er minder plastic flessen in de natuur terechtkomen.

rPet is een duurzaam en werkbaar materiaal
rPet is het meest milieuvriendelijke materiaal op de markt
Stevig en mooi afgewerkt
rPet is net zo goed als nieuw polyester, maar behoeft minder grondstoffenrPet Sokken rPet sokken op maat
rPet sokken met logo van bedrijf rPet sokken met logorPet sokken zelf laten maken