Casual sokken

Op maat

Casual sokken met felle kleuren, patronen, en gebreid bedrijfslogo mogen tegenwoordig opvallen!

Bijna elk ontwerp is mogelijk, laat dus je creativiteit op de vrije loop. Het gewenste logo kan over de gehele sok worden geplaatst, wat ervoor zorgt dat het een passend geheel wordt en je outfit compleet maakt. Bovenal zijn deze sokken bijzonder comfortabel!

Bij onze klanten is gebleken dat de Casual sokken hartstikke leuk zijn om weg te geven, maar vooral om cadeau te krijgen bij elke gelegenheid. Denk bijvoorbeeld aan een speciaal (bedrijfs)feest, bedankje of jubileum. De sokken worden ook veel ingezet als merchandise, premium of giveaway. Onze casual sokken zijn voorzien van Sedex 4 & Oeko-Tex certificaat, Deze certificaten staan garant voor het naleven van de richtlijnen.

Maak het geschenk compleet met een op maat gemaakt doosje, welk overigens in jouw bedrijfsstijl of ontwerp leverbaar is. Mooie alternatieven op het doosje zijn een kopkaart of fullcolour bedrukte wikkel. Uiteraard allemaal voorzien van FSC certificaat.

Casual sokken zijn een mooi geschenk voor onder meer Kerst, Vakantie, Voetbal, Valentijnsdag, Feest, Beurzen, Pasen, Sinterklaas en alle andere gelegenheden die je kunt bedenken.

Casual Sokken op maat laten maken? Ontwerp je eigen Bamboo Sokken Casual Sokken met logo?
Casual Sokken met logo van bedrijf Casual Sokken met logo van organisatieCasual sokken zelf laten maken Casual bedrijfssokken kopen
Custom Casual Sokken Casual Sokken Grote Eenheden