Onesies

Op maat

Een Onesie is een comfortabele jumpsuit voor kinderen en volwassenen. Typerend voor Onesies is dat ze uit 1 deel bestaan, daarom de naam. De onesie wordt vaak gebruikt om lekker in te loungen of voor nachtkleding. Ook zie je het terugkomen met carnaval en op evenementen.
Je kan nu je onesie volledig op maat laten maken. Het is niet alleen voor kleine kinderen, maar ook voor volwassenen erg lekker. De dagen van dit veelzijdige huispak zijn nog niet uitgeteld. Geen wonder, want deze pyjama’s zijn heerlijk na een warm bad of voor bij de (hout)kachel. Het model kan op maat gemaakt worden met een capuchon, een ritssluiting en de mouwen zijn afgezet met boord.
De onesies worden meestal gemaakt van een combinatie van polyester en katoen. Het buitenmateriaal is heerlijk warm fleece en een voering is optioneel. De onesie is zo heerlijk zacht en uiteraard lekker warm.

Je kunt de onesie normaal wassen bij 40 graden, hang om op, of beter op een hangertje. Zo weet je zeker dat de kleuren en vormen lang mooi blijven.
Benieuwd wat er van jouw logo gemaakt kan worden? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een digitaal ontwerp, prijzen en minimale aantallen.

Onesie Onesie

Gespecialiseerd in grote aantallen en producties
Volledige logistieke ondersteuning
Ontwerpers die dag en nacht beschikbaar zijn.

Neem nu contact op