Geweven Sjaals

op maat

Tijdens buitenactiviteiten geven onze sjaals een optimale bescherming tegen kou en wind en zijn daarom een uitstekende winteraccessoire.

De geweven sjaals hebben een standaard afmeting van 140x20cm.

Sjaals zijn op maat te maken met eigen logo en 100% naar wens van de klant om zo de eigen identiteit van de klant te waarborgen, door middel van onze eigen ontwerpafdeling, kunnen wij het gehele proces van ontwerpen tot aan de levering voorzien. Voor een geweven sjaal zijn er 2 mogelijkheden. Een één- en tweezijdig geweven sjaal. Deze tweezijdig geweven sjaal heeft verschillende patronen aan beide zijden. De sjaal kan zijn geproduceerd zo lang als nodig is met een maximum breedte van 20 cm, in 4 verschillende kleuren aan de voorzijde en 3 verschillende kleuren op de achterkant. Onze MOQ is 100 stuks per ontwerp.

Eenzijdig geweven sjaal kan geproduceerd worden zolang de vereist met een maximale breedte van 20 cm, in 8 verschillende kleuren. Eenzijdige sjaals kunnen zijn gemaakt met kettingranden, banketbakkersranden en knoopjes of kwasten. Onze MOQ is 100 stuks per ontwerp.

Pins laten maken? Ontwerp je eigen gegraveerde pins Pins laten maken? Ontwerp je eigen gegraveerde pins

Pins laten maken? Ontwerp je eigen gegraveerde pins Pins laten maken? Ontwerp je eigen gegraveerde pins

Gespecialiseerd in grote aantallen en producties
Volledige logistieke ondersteuning
Ontwerpers die dag en nacht beschikbaar zijn.

Neem nu contact op