Gerecyclede Polyester Sjaals

op maat

100% gerecyclede sjaal, rPET sjaals zijn al te maken vanaf 100 stuks. Door gerecyclede sjaals met eigen logo aan te bieden willen we een steentje bijdragen aan de vermindering van plastic. Digitaal geprinte recyclede sjaals zijn een goed alternatief voor een polyester sjaal en er wordt ook nog eens geholpen om eventuele afvalresten een nieuwe bestemming te geven.

Wat zijn gerecyclede rPET sjaals?

Gerecycled polyester garen zijn gemaakt van gerecycled plastic. Het is een groen en duurzaam alternatief voor andere soorten stof. Als je polyester op een etiket ziet denk je vaak dat het een niet-duurzame vezel is, niet fijn aanvoelt en snel laat zweten. Gerecycled polyester is dat niet, het is een groene versie van het textiel, dat gemaakt is van PET. Bijvoorbeeld te vinden in waterflessen etc. Deze verpakkingen worden via diverse kanalen ingezameld en streng gesorteerd, gereinigd en gewassen voordat het tot een garen komt. rPET is een sterk en milieuvriendelijk materiaal. De productie van nieuw plastic wordt gereduceerd en gebruikt plastic wordt gerecycled. Bovendien zorgt het ervoor dat de afvalberg kleiner wordt en er minder plastic flessen in de natuur terechtkomen.

rPET is een duurzaam en werkbaar materiaal
rPET is het meest milieuvriendelijke materiaal op de markt
Stevig en mooi afgewerkt
rPET is net zo goed als nieuw polyester, maar behoeft minder grondstoffen

Icons Gerecyclede Sjaals

De gerecyclede geprinte sjaals hebben standaard een afmeting van 140x18cm.

Uw medewerkers en / of relaties zullen goed de winter doorkomen als u kiest voor een gerecyclede digitaal geprinte sjaal. Tegenwoordig worden sjaals met logo of tekst ook gezien als een modeaccessoire, daarom zal een sjaal met logo niet alleen opvallen binnen het bedrijf, maar uiteraard ook als men naar buiten gaat en de sjaal aandoet. Voor gerecyclede geprinte sjaals zijn veel kleuren en verlopen mogelijk.
Sjaals zijn op maat te maken met eigen logo en 100% naar wens van de klant om zo de eigen identiteit van de klant te waarborgen, door middel van onze eigen ontwerpafdeling, kunnen wij het gehele proces van ontwerpen tot aan de levering voorzien.

Onze gerecyclede geprinte sjaals worden volledig op maat gemaakt en kunnen door onze ontwerpafdeling 100% worden afgestemd op de wensen van de klant. Een unieke Custom made giveaway!

Gerecyclede Polyester Sjaals met logo Gerecyclede Polyester Sjaals met bedrijfslogo

Gerecyclede Polyester Sjaals op maat Gerecyclede Polyester Sjaals gepersonaliseerd

Gespecialiseerd in grote aantallen en producties
Volledige logistieke ondersteuning
Ontwerpers die dag en nacht beschikbaar zijn.

Neem nu contact op