Gebreide Sjaals

op maat

De gebreide sjaals zijn ideaal voor de winterse kou, ze kunnen tot 6 kleuren op de sjaal verweven worden. De sjaal kan enkelzijdig en dubbelzijdig gemaakt worden.

De standaard afmeting is: 140 x 18cm.

Sjaals zijn op maat te maken met eigen logo en 100% naar wens van de klant om zo de eigen identiteit van de klant te waarborgen, door middel van onze eigen ontwerpafdeling, kunnen wij het gehele proces van ontwerpen tot aan de levering voorzien. Voor een gebreide sjaal zijn er 2 mogelijkheden. Een één- en tweezijdig gebreide sjaal. Deze tweezijdig gebreide sjaal heeft verschillende patronen aan beide zijden. De sjaal kan zijn geproduceerd zo lang als nodig is met een maximum breedte van 18 cm, in 6 verschillende kleuren over de gehele sjaal. Onze MOQ is 100 stuks per ontwerp.

Eenzijdig gebreide sjaals kunnen geproduceerd worden met een maximale breedte van 18 cm, in iedere gewenste lengte en in 6 verschillende kleuren. Eenzijdige sjaals kunnen zijn gemaakt met kettingranden, banketbakkersranden en knoopjes of kwasten. Onze MOQ is 100 stuks per ontwerp.

Pins laten maken? Ontwerp je eigen gegraveerde pins Pins laten maken? Ontwerp je eigen gegraveerde pins

Gespecialiseerd in grote aantallen en producties
Volledige logistieke ondersteuning
Ontwerpers die dag en nacht beschikbaar zijn.

Neem nu contact op